Over Ons

Welkom bij ZM Beauty Laser in Antwerpen (Kiel)

Bij ZM Beauty Laser zijn we gespecialiseerd in laserontharing. In tegenstelling tot het traditioneel ontharen, een pijnloze behandeling met een langdurig resultaat.

Waar traditioneel ontharen garant staat voor het ruw uitrukken van de haarwortel, is dit bij laserontharing niet het geval. Laserontharing pakt het haar bij de bron aan: de haarwortel. Deze wordt door de laserbehandeling vernietigd, waardoor je permanent geniet van minder haar. Laserontharing is bovendien pijnloos en zorgt voor een snel en perfect resultaat. Logisch dus dat heel wat mensen overstappen op laserontharing.

Zeg “bye bye” tegen ongewenste haargroei

MAAK NU EEN AFSPRAAK 

ZM Beauty Laser: gespecialiseerd in pijnloos laserontharing

Zeg “bye bye” tegen ongewenste haargroei met de permanente laserontharing van ZM Beauty Laser.

Ontharing met Laser in Antwerpen

In ons beautycentrum in Antwerpen (Kiel) voert ons gespecialiseerd team de permanente laserontharing uit. 

Kom langs bij ZM Beauty Laser

De unieke laserontharingsmethode van ZM Beauty Laser is:

  • Permanent
  • Pijnloos
  • Veilig

ZM Beauty Laser maakt gebruik van een Alexandrite-laser. Dit soort laser is al bijna 20 jaar dé referentie voor permanente ontharing.

Onze experten begeleiden u op een vriendelijke en aangename manier. Uw gezondheid en veiligheid komen bij ons steeds op de eerste plaats.

Hoe verloopt een laserontharingstraject? Tijdens uw eerste consult nemen we een huidanalyse af om daarna een persoonlijk plan op maat op te stellen. U krijgt van ons alle info die u nodig heeft. Daarna kan de sessie voor permanente laserontharing worden ingepland.

Locatie ZM Beauty Laser