LASERONTHARING VOOR VROUWEN

Scheren, epileren of waxen is voor vrouwen een vervelende en pijnlijke taak. Ben je die rode puntjes ook zo beu? Kies vandaag nog voor een stralende huid dankzij onze permanente laserontharing!

Permanente ontharing met de laser is de ideale manier om uw bikinilijn, benen en oksels haarvrij te maken. En dan is permanente ontharing met een laser de ideale oplossing. Maar ook andere zones zoals uw armen, gezicht, billen, borsten … kunnen met onze lasers worden behandeld bij ZM Beauty Laser  in Antwerpen (Kiel).

Tijdens uw 1e consultatie in ons beauty clinic analyseren wij uw haartype. Zo kunnen wij een behandelingsplan op maat uitwerken.

Laserontharing is tot heden de enige veilige en efficiënte manier voor een permanent stralende huid.

Geen zorgen meer als je naar het strand of het zwembad gaat. 

Super Prijzen

Pijnloos & Veilig

Resultaat

Zeg “bye bye” tegen ongewenste haargroei

MAAK NU EEN AFSPRAAK 

ONTHARING OKSELS

 

Permanente laserontharing van de oksels wordt zeer vaak gevraagd door onze patiënten.Een laserbehandeling geeft uitstekende resultaten in deze zone van het lichaam, omdat het haar donkerder gepigmenteerd en dik is. U zal snel zachte en haarloze oksels krijgen.

Net zoals bij alle andere zones worden de haren tijdens de groeifase verwijdert. Niet alle haren in het te behandelen gebied zullen zich in deze fase bevinden. Daarom zijn er meerdere lasersessies nodig.

Tijdens uw 1e consultatie zal onze expert u gedetailleerd uitleggen welk protocol het meest geschikt is voor uw haartype. Het haar rondom de behandelingszone moet voor de sessie worden geschoren. 

Bovendien kunnen oksels het hele jaar door behandeld worden met onze laser omdat ze meestal erg weinig blootgesteld worden aan de zon.

Permanente laserontharing garandeert een snel, efficiënt en bijna pijnloos resultaat. 

ONTHARING BIKINILIJN

Maak definitief komaf met ongewenste haargroei dankzij de permanente laserontharing van de bikinilijn. Traditionele manieren van ontharen zijn voor velen een grote bron van ergernis, of het nu gaat om scheren, en de bijhorende geïrriteerde huid, of harsen, wat pijnlijk is en elke maand herhaald moet worden.

Permanente laserontharing is dé oplossingvoor een gladde huid en voor het verwijderen van ongewenst haar, puistjes en ingegroeide haren!


ONTHARING GEZICHT

Het gezicht is te allen tijde zichtbaar is en waarbij we willen dat die er elke dag schoon moet uitzien. Ongewenst gezichtshaar is voor vele vrouwen een complex.
Laserontharing is de beste oplossing om ongewenst haar definitief te verwijderen.